fISKENÄT & UTRUSTNING

Välkommen till Blekinge fiskeredskap AB, din pålitliga leverantör av högkvalitativa fiskeredskap och skyddskläder för både arbete och fritid. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som möter behoven hos fiskare och yrkesmän i hela Östersjöområdet och ländernas insjöar, älvar och floder.

Våra produkter:

Fiskeredskap:

1. Nät för mångsidigt fiske: Vi erbjuder nät av högsta kvalitet för en mängd olika fiskarter, som Gös, Abborre, Piggvar, Torsk, Öring, Lax, Flundra(Skrubba), Krabba, Stenbit, Sill/Strömming, Makrill, Gädda, Vitfisk och Lake. Våra nät monteras av vana montörer i Sverige med omsorg och precision för att maximera fångst och hållbarhet. När näten är monterade blir de ca halva nätslingans längd så som de omonterade näten är presenterade i produktkatalogen. Vi monterar alla nät efter dina önskemål och behov.

2. Burar och Ryssjor för Kräfta och Ål: Vi levererar både sjöfärdiga Kräftburar och Ålryssjor, men även material för att bygga sina egna ryssjor, burar och redskap. Polytennätet kan med fördel användas som skyddsnät till mängder av områden, då materialet är UV resistent.

3. Tråd och Tågvirke: Sortimentet av tråd inkluderar Nylontråd, Polyestertråd, Polytentråd och Polypropylenelinor. Linorna finns som tvinnade och flätade av hög kvalitet för montering och reparation av redskapen. Vi hjälper dig hitta optimalt Tågvirke för dina behov, vi levererar slaget och flätat i Polyten, Polypropylene, Polyester och Danline oavett om det är för fiske, båtar, lantbruk eller där ett rep behövs.

Skyddskläder:

Vi levererar skyddskläder för hav och sjö eller där vattentätt skydd behövs. Vi arbetar med ledande leverantörer som Showa handskar, Pros oljekläder och Stövlar av PVC och PU, Grundens oljekläder av PVC och PU. Vi har det du behöver både för yrke och fritid oavsett väder och våta miljöer.

Varför välja oss?

1. Högkvalitativa produkter: Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som mött våra kunders behov och förväntningar under lång tid

2. Brett sortiment: Med vårt breda utbud av nät, burar, tråd, tågvirke, flyt & sänklinor, skyddskläder och tillbehör så kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

3. Professionell service: Vår långa erfarenhet och nära samarbete med yrkesfiskare och producenter, ger dig bästa förutsättningar att välja rätt produkter för dina behov.

4. Hållbarhet: Vi strävar efter att minimera vår och din påverkan på miljön genom att erbjuda hållbara produkter och genom att arbeta med ansvarsfulla tillverkningsmetoder.

Produktkatalogen har uppdaterats med nya nät 2024 03 29

Beställ via mail eller telefon, glöm inte mobilnr. för avisering.
Kontakt: tel. 0455 471 40, 070 754 71 40
mail. blekinge.fiskeredskap@telia.com

Nagaura nets kvalitetsnät säljs i Sverige
av Blekinge Fiskeredskap.

Produktkatalog

Yrkesfiske

Aktuellt

Rätt utrustning, både för yrkes- och fritidsfiskare